Open Avond in De Bloementuin van WIJ 3.0 in Den Dolder do. 30 juni

Je bekijkt nu Open Avond in De Bloementuin van WIJ 3.0 in Den Dolder do. 30 juni

Natuurlijk kun je altijd langs onze De Bloementuin in Den Dolder fietsen en komen kijken, maar op donderdag 30 juni is je bezoek wel extra leuk. Dan is er namelijk een Open Avond, tussen 17.00 en 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken.

De Bloementuin bezoeken

Kom genieten van de fleurige bloementuin en rondstruinen door de kassen. De klaprozen en steeds meer bloemen staan in bloei. We hebben allerlei groenten, zoals tuinbonen, peultjes en andijvie. In de kassen vind je ook tomaten, paprika’s, courgettes, pompoenen en pepers. Werkbegeleider Ellen van Rooden van WIJ 3.0 is aanwezig om al je vragen te beantwoorden over de Bloementuin en over onze werkwijze.

Verder is er een proeverij met thee uit de tuin (weet je hoe thee van honing-meloensalie smaakt?), muziek en een workshop zaadbommen maken. Ook kun je producten van De Bloementuin kopen, zoals stekjes, kamer- en tuinplanten, groenten en bloemen.

Ontmoet boeren van de Buurderij

Sinds een half jaar zit de Buurderij op de Bloementuin, een initiatief van Linde de Vries. Tijdens de Open Avond maak je kennis met boeren uit de buurt, die zijn aangesloten bij de Buurderij. Zij vertellen je graag meer over wat zij maken en hoe ze werken. Natuurlijk nemen zij hun producten mee, zodat je ze alvast kunt proeven.

Bij de Buurderij kunnen buurtbewoners wekelijks producten van boeren uit de omgeving van Den Dolder online bestellen. Groente en fruit bijvoorbeeld, maar ook zuivel, vlees, brood, zaden, cider en andere dranken. Iedere donderdag haal je je bestelling zelf op.

Open Avond van de Bloementuin

Wanneer: donderdag 30 juni van 17.00 tot 19.00 uur
Waar: De Bloementuin, Distelvlinder 6 in Den Dolder (terrein van de WA Hoeve)
Meer informatie: De Bloementuin van WIJ 3.0 en Buurderij de Bloementuin.