Open Monumentendag

Je bekijkt nu  Open Monumentendag
10 september 2023 11:00 - 16:00

In het weekend van 9 en 10 september 2023 is het Open Monumentendag. Verschillende monumenten op het terrein van de Willem Arntszhoeve in Den Dolder zijn vrij te bezichtigen. Op zondag 10 september tussen 11.00 en 16.00 uur is ook de Bloementuin Den Dolder geopend voor een bezoek. Kom onze prachtige tuinen en kassen bekijken, je bent van harte welkom.

Kom een boeket plukken

Ook in september bloeit er nog van alles in de Bloementuin. Daarom vonden wij het een leuk idee om bezoekers zelf een boeket te laten plukken. Tijdens Open Monumentendag kun je op zondag tussen de bloemenperken struinen en je favoriete bloemen plukken voor je eigen nazomerboeket. Moeilijk kiezen? We helpen je er graag bij.

De rest van de Willem Arntz Hoeve is ook de moeite waard om te verkennen. Je kunt het het terrein van de WA Hoeve - al of niet tijden de Open Monumentendagen - ontdekken met behulp van deze gratis wandel- en kunstroute. Her en der op de hoeve kom je heel wat bijzondere dingen tegen. Was het je al eens opgevallen dat er een paarse koe staat op het Boerhaave gebouw? Volg de kunstroute en je weet waarom die er is.

Open Monumentendag

Wanneer: zaterdag 9 september (WA Hoeve) en zondag 10 september (Bloementuin) tussen 11.00 en 16.00 uur
Waar: Bloementuin Den Dolder, Distelvlinder 6, 3734 AA Den Dolder.
Meer informatie lees je hier.

meer informatie over Open Monumentendag