Kerstmarkt bij De Bloementuin

Je bekijkt nu  Kerstmarkt bij De Bloementuin
15 december 2022 15:00 - 19:00

Donderdag 15 december 2022 zorgen we in De Bloementuin voor warme wintersferen tijdens de Kerstmarkt. We hebben een aantal leuke activiteiten, ook voor kinderen, dus kom langs op ons terrein aan de Distelvlinder 6 in Den Dolder. Doe mee aan een van de workshops, kom proeven van heerlijke producten van boeren uit de omgeving en shop de leukste kerstdecoraties bij elkaar in onze verkoopkas.

Activiteiten:

WORKSHOP KERSTSTUKJES MAKEN

Wat is er nou leuker dan je eigen kerststukje te maken, gezellig met elkaar in de warme kas van De Bloementuin? Er is volop vers gesneden kerstgroen uit de tuin. Met zaaddoosjes, bessen, ballen, sterren, vogeltjes… en nog meer moois om het helemaal van jezelf te maken. Een kerststukje voor jezelf of om weg te geven. De mensen van de tuin zijn er om je te helpen en er ligt een stappenplan voor je op tafel als steun.

En de kosten? Dat is natuurlijk afhankelijk van welk materiaal je kiest, maar alles is schappelijk geprijsd.

Er zijn de hele maand december kant-en-klare kerststukjes te koop en volop materiaal op zelf aan de slag te gaan. En natuurlijk kun je ook voor kamerplanten terecht bij de Bloementuin.

PROEVERIJ VAN DE BUURDERIJ

De Buurderij brengt bewoners én lokale boeren bij elkaar. Tijdens de Kerstmarkt kun je kennismaken met dit initiatief en vooral proeven van diverse heerlijke producten die boeren en tuinders uit de buurt maken.

KINDERWORKSHOP: VUUR MAKEN

Weet jij hoe je vuur maakt? Wat heb je daarvoor nodig en hoe kun je materialen uit de natuur gebruiken? Dat leer je tijdens de workshop ‘vuur maken’ van Natuurbeleving De Boomklever. In eenvoudige stappen leer je wat vuur is en hoe je het maakt. Aan het einde maken we iets lekkers boven het zelfgemaakte vuurtje. Leerzaam en gezellig, deze stoere workshop. Schrijf je van tevoren in bij Mirjam via e-mail (kosten: 10 euro, betaling op de dag zelf).

Deze workshop is van 15.30 tot 16.30 uur en bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Er is plek voor tien kinderen.

Informatie

Wat: Kerstmarkt in De Bloementuin
Wanneer: donderdag 15 december tussen 15.00 - 19.00 uur
Toegang is vrij, iedereen is welkom
Waar: Bloementuin Den Dolder, Distelvlinder 6, 3734 AA in Den Dolder

 

meer informatie over Kerstmarkt bij De Bloementuin